Leírás és Paraméterek
Klasszikus 125/36- os húsháló pácolt hús, sonka, sonka, sajt füstölésére.
A háló hossza feszültségben mérve.
A klasszikus kolbászháló házi kolbásztermékek és sajtok elkészítésének szabványos hálója. A hálónknak köszönhetően a hús füstölése, párolása vagy főzése sokkal könnyebbé válik.
Rács paraméterei:
- átmérője 125 mm
- a hálószemek száma a kerületben 36
- 1,2 kg-ig terjedő sonkához tervezve
- gumiszálakból és poliészter fonalból készült
- A termék rendelkezik PZH tanúsítvánnyal.
A speciálisan kiválasztott anyagok lehetővé teszik a hús hőkezelését a következő hőmérsékletre:
- 220 ° C - füstölés és sütés anélkül, hogy megváltoztatná az illatát és az ízét.
- 120 ° C - főzés
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.