Leírás és Paraméterek
Az egyedi formájú és funkcionális használatú egyedi horog lehetővé teszi, hogy nagyon egyszerűen füstölhessen finom, patkó alakúra vágott halat.
Az a könnyedség, amellyel akár egy nagy lazac- vagy ponty patkó is elkészíthető és felakasztható, nagy örömet okoz minden házi füstölés szerelmesének.
Ahhoz, hogy a hal füstölés után ízletes legyen, a halat először 3-5 centiméter széles patkókra kell vágni.
Paraméterek:
Hossza: 165 mm
Szélesség: 80 mm
4 penge, mindegyik kb. 35 mm hosszú
Pengék közötti távolság: 20 mm
Horog a rúdhoz: max 25mm
A horgok gyártásához a legmagasabb minőségű, 1.4301-es szabványú, saválló rozsdamentes acélt használjuk, a gyártó által az élelmiszerekkel való érintkezéshez kiadott tanúsítvánnyal.