Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
13.500 Ft
Menny.:db
Xiaomi

Füst- és szénmonoxid-érzékelő

Szénmonoxid-érzékelővel megelőzhető a baleset!

A Xiaomi készülékkel sokkal biztonságosabb és megnyugtatóbb érzés lesz a tüzelés, fűtés, hiszen ha már csak a legkisebb mennyiségű szénmonoxidot is érzékeli a készülék, az azonnal jelzést ad, hogy attól a legmélyebb álomban lévő ember is felébred.

Érzékelő típusa: elektrokémiai szénmonoxid-érzékelő, infravörös-érzékelő

Hang és fény riasztás

Szállitési idő:  2 - 7 munkanap

Elérhetőség: ELFOGYOTT
Szállítási díj: 1.660 Ft
Nem értékelt

Füst- és szénmonoxid-érzékelő

13.500 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Biztonság az Ön és családja számára

Szénmonoxid érzékelővel megelőzhető a baleset!

A szénmonoxid (CO) színtelen, szagtalan, a levegőnél kissé könnyebb gáz, ezen tulajdonságok miatt sokan csak úgy emlegetik, mint csendes gyilkost. Belélegezve a tüdőn keresztül gyorsan a vérkeringésbe kerül és körülbelül százszor erősebben kötődik a vörösvértest oxigént szállító részéhez, a hemoglobinhoz, mint az oxigén. Így a szén-monoxid az oxigénmolekulák helyébe lép a vörösvértestekben és a sejtek oxigénhiányos állapotát okozza. Előzze meg a bajt a Xiaomi füst- és szénmodoxid érzékelővel!

A szénmonoxid-érzékelő egy tűzjelzővel ellátott füstérzékelő egyben. Érzékeli a 300 PPM szén-monoxid határkoncentráció túllépését vagy a füst megjelenését egy adott helyiségben (0,1% db/m) és hangjelzéssel jelzi. Nincsenek beállításai, bekapcsolástól kezdve teljesen önállóan működik. Három AA elemmel működik, amelyek több hónapig elegendőek. Az alacsony töltöttségi szintre vonatkozó információ megjelenik a kijelzőn. A füst- vagy szén-monoxid aktuális koncentrációja a Teszt gomb megnyomásával is ellenőrizhető.


AZ ÖN ELLENŐRZÉSE ALATT ÁLLÓ GÁZKONCENTRÁCIÓK

Füstérzékelő

A füstérzékelő folyamatosan figyeli a levegőt, így már a tűz korai szakaszában észleli a problémát. Ez egy nagyszerű eszköz, amelyet a konyhában, a garázsban vagy a melléképületben helyezhet el.

Szén-monoxid-érzékelő

A szén-monoxid-szivárgás nagyon veszélyes. Egy rosszul rögzített gáztűzhely, egy régi vízvezeték vagy egy rövidzárlat tragédiához vezethet. A CoProtect érzékeli a túlzott gázkoncentrációt, és riasztja a háztartás minden tagját.

Riasztóberendezés

Ha tüzet észlel a rendszer, vagy a levegőben lévő szén-monoxidot, nagyon hangos, 85 dB-es hangjelzést ad ki. Ezenkívül az érzékelőn egy piros LED világít és hangüzenet szólal meg.

TULAJDONSÁGOK:

 Az érzékelő élettartama: 7 év

 Füstérzékelő érzékenység: 0,1-9,9% db/m

 Szén-monoxid érzékelési koncentráció: 000-999PPM

 Riasztás kijelző: LCD kijelző, fény- és hangjelzés

Megfelel a füstérzékelőkre vonatkozó EN14604:2005 és a szén-monoxid-érzékelőkre vonatkozó EN50291-1:2018 szabvány követelményeinek.

 

A leggyakrabban akkor képződik szénmonoxid, ha a tüzelőberendezésekben (kazánok, kályhák, vízmelegítők, tűzhelyek sütők, stb.) nem ég el tökéletesen a tüzelőanyag (pl. földgáz, olaj, fa, stb.) illetve a garázsban ahol gépjármű kipufogógáza jelenti a veszélyt. A készülékek nem megfelelő üzemeltetése következtében vagy az égéstermék-elvezető elégtelen működése esetén a szénmonoxid veszélyes mértékben felgyűlhet a lakóhelyiségekben. A balesetek túlnyomó többsége télen történik, amikor a fogyasztók használják a fűtőkészülékeiket, azonban nem gondoskodnak azok megfelelő üzemállapotáról, a kellő szellőztetésről és a levegő utánpótlásról.

Érdemes tehát elővigyázatosnak lenni.

Érzékelő típusa Elektrokémiai szén-monoxid
infravörös érzékelő
Tápegység 3x AA
Energiafogyasztás működés közben <30mA
Energiafogyasztás üresjáratban <80uA
Riasztás
Fényes hang
Hangerő 80 dB
Üzemhőmérséklet 0-50 °C
Érzékenység füstérzékelő:0,1% db / m - 9,9% db / m
szén-monoxid mérés 000-999ppm
Szín fehér
Méretek 104 x 104 x 35 mm
További információ LCD kijelző
Lefedettség 80m² (6-12 méteres mennyezethez)
Lefedettség 60m² (6 méternél kisebb mennyezet esetén)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére
chat