Leírás és Paraméterek
Füstölő horog különféle húsok és felvágottak füstölésére. Főleg szalonna vagy borda füstölésére szánt horgok, mivel a 90 fokkal csavart penge lehetővé teszi, hogy a füstölt húsdarabokat közelebb akassza egymáshoz. Használja a horgokat úgy, hogy a pengét egy darab húsba szúrja, és akassza fel a füstölőben lévő sínre. A horgok erősek, tartósak és nagyon élesek.
A horog paraméterei:
- rúd vastagsága 4 mm
- hossza 110 mm
- szélessége 60 mm
- A horgokat max 30mm átmérőjű rúdra akasztják
A horgok gyártásához a legmagasabb minőségű, 1.4301 304L szabvány szerinti saválló rozsdamentes acélt használjuk, a gyártó engedélyével élelmiszerrel érintkezve.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.