Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
110.000 Ft
Menny.:db
SZÁLLÍTÁSI IDŐ: 1-7 MUNKANAP 
Elérhetőség: ELFOGYOTT
Szállítási díj: 6.600 Ft
Nem értékelt

RED TECHNIC rotációs kapa 60cm3 5LE

110.000 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

ERŐS LONCIN 5 LE MOTOR

Vezetőkarunkat 5 LE-s LONCIN motor hajtja  ,  amely minden lépésben biztosítja a megbízhatóságot és a hatékonyságot.

A SZÉLESSÉG ÉS MÉLYSÉG BEÁLLÍTÁSA

A munkaszélesség és -mélység beállításának köszönhetően  gyorsan és pontosan előkészítheti a talajt  a vetéshez, időt és fáradságot takaríthat meg.

FEJLESZTETT ÜZEMANYAG-RENDSZER

Az üzemanyag és a levegő pontos eljuttatása az égésterekbe  a továbbfejlesztett karburátornak és vezérlőkamrának köszönhetően  növeli a gép teljesítményét és javítja hatékonyságát.

MUNKASZÉLESSÉG ÉS MÉLYSÉG BEÁLLÍTÁSA

 A munkaszélesség  precíz állítása 360 mm-től 600 mm-ig és a munkamélység három tartományban lehetővé teszi, hogy a készüléket a különféle igényekhez igazítsa.

EGYSZERŰ INDÍTÁS ÉS CSENDES MŰKÖDÉS

A kormányrúd indítása rendkívül egyszerű, az új motorkialakítás pedig  csökkenti a zajt működés közben,  így kényelmes működést biztosít.

EDZETT KÉSEK KÖNNYŰ TELEPÍTÉSI RENDSZERVEL

Vezérkarunk pengéi  edzettek és könnyen szerelhetőek,  ami intenzív használat után is biztosítja a megbízhatóságot és a tartósságot.

TARTÓS KONSTRUKCIÓ

A vastag lakkréteggel borított  tömör acél burkolatnak  köszönhetően  a kormányrúd ellenáll a mechanikai sérüléseknek  és garantálja a hosszú távú tartósságot.

KAPACITÁS ÜZEMANYAG- ÉS OLAJTARTÁLYOK

A 900 ml-  es üzemanyagtartály  és az 500 ml-es  olajteknő  lehetővé teszi a hosszú távú működést anélkül, hogy gyakori tankolásra vagy olajtöltésre lenne szükség.

MŰSZAKI ADATOK

 • Gyártó:  RED TECHNIC
 • Modell:  RTGGS0103
 • Motor típusa:  belső égésű, 4 ütemű, LONCIN LC1P65FE
 • Motor lökettérfogata:  139 cm³
 • Motor teljesítmény:  5 LE
 • Üzemanyagtartály űrtartalom:  0,9 l
 • Olajtartály térfogata:  0,5 l
 • Motor üzemi fordulatszáma (terhelés nélkül):  3600 ford./perc / perc
 • Munkaszélesség:  260 - 200 - 150 [mm]
 • Munkamélység:  26 0 [mm]
 • Indítás:  kézi - lehúzó segítségével
 • Bejelentett hangteljesítményszint:  93 dB(A)
 • A teljes készlet súlya:  34 kg

LONCIN MOTOR

 A kormányrúd Loncin motorral  , valamint a szélesség és a mélység beállításával van felszerelve . Ennek köszönhetően  gyorsan és egyszerűen előkészítheti a talajt a  vetésre, így értékes időt, erőfeszítést és üzemanyag-fogyasztást takaríthat meg. Az erősebb, de könnyebb anyagok használata a motor mozgó alkatrészeiben, például a dugattyúkban és a tengelyekben csökkentette a motor teljes tömegét és növelte annak hatékonyságát.

A motor hatékonyabban használja fel a levegő-üzemanyag keveréket, ami  nagyobb teljesítményt eredményez.  Növeli a keverék hőmérsékletét és nyomását gyújtás előtt, ami  erőteljesebb robbanáshoz és nagyobb  nyomóerőhöz vezet a dugattyúkon.

MEGBÍZHATÓ KÉZI INDÍTÁS

A kézi indítás egyszerű és szilárd módszert kínál a kormányrúd beindítására,  ezzel biztosítva a könnyű kezelést.  Csak húzza meg az indítókötelet a munka megkezdéséhez. Ráadásul az új motorkialakítás jelentősen csökkenti a használat során keletkező zajt.

FELSZERELÉS:

 • RTGGS0103 kormányrúd
 • Pengék
 • Gyertya kulcs
 • Beállító/összeszerelő kulcsok
 • Esküvői összeszerelő készlet
 • Fedélhosszabbítók a nagyobb munkaszélességű munkavégzéshez

26 CENTIMÉTER MÉLYSÉG

A három munkamélység beállításnak köszönhetően -  150, 200 és 260 milliméter - egy egyszerű beállítással  beállíthatja az ideális munkamélységet  .  Ennek köszönhetően a fellazított talaj nem lesz csomós, és készen áll a vetésre.

TARTÓS HÁZ

Masszív acél ház tartós bevonattal!  Hosszú távú ellenállást és tartósságot biztosít,  ami miatt a kormányrúd évekig megbízható befektetéssé válik. A vastag lakkbevonat megvédi az acélházat a mechanikai sérülésektől,   hosszú éveken át tartó tartósságot garantálva .

HOSSZABB MUNKAIDŐ

A nagy üzemanyagtartály és az olajteknő kapacitása hosszabb üzemidőt biztosít. A 900 ml-es üzemanyagtartálynak és az 500 ml-es olajteknőnek köszönhetően   kormányrúd készen áll a hosszú távú használatra anélkül, hogy gyakori tankolásra vagy olajtöltésre lenne szükség. Ez  lehetővé teszi, hogy hosszabb ideig dolgozzon, és  időt takarítson meg a gép szükséges karbantartására.

SZÉLESSÉG BEÁLLÍTÁSA

 A munkaszélesség 360 mm-es vagy 600 mm-es tartományban történő beállításának lehetősége  lehetővé teszi a készülék különféle igényekhez való igazítását. A készlet tartalmaz egy speciálisan profilozott késkészletet, amelyek munka közben tökéletesen behatolnak a talajba, függetlenül a beállított forgási teljesítménytől.

FOKOZOTT MOTORTELJESÍTMÉNY

Az alkalmazott szívó- és kipufogórendszerek hatékonyan  növelik a motor teljesítményét . A jobb levegőáramlás az égéstérbe és onnan kilépve  hatékonyabb égést tesz lehetővé,  ami a benzines kormányrúd megnövekedett teljesítményét eredményezi.

A LENGYEL MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁGA: A RED TECHNIC kormányrúd nem csak egy szerszám, hanem a megbízhatóság, a precizitás és a részletekre való odafigyelés  garanciája   – olyan jellemzők, amelyek megkülönböztetik csavarhúzónkat a piacon. Fektessen a biztonságba, ha lengyel gyártó termékét választja!

LEGJOBB ÁR-MINŐSÉG ARÁNY:  A RED TECHNIC választásával okosan fektet be! Szerszámunk  a legmagasabb minőséget kínálja túlfizetés nélkül . Ez a tökéletes választás minden olyan vásárló számára, aki értékeli a magas minőséget, de pénzt is szeretne megtakarítani.

IDEÁLIS KIALAKÍTÁS SZAKEMBEREKNEK ÉS HOBBISTÁK SZÁMÁRA:  Fejlett dizájn profiknak és amatőröknek: Függetlenül attól, hogy Ön magas követelményeket támasztó szakember vagy hobbi, aki nagyra értékeli a megbízhatóságot – a kormányrúd biztosan  megfelel az Ön elvárásainak . Pontosan úgy tervezték, hogy különféle igényeket kielégítsen.

TELJES GARANCIA ÉS GARANCIA UTÁNI SZOLGÁLTATÁS:  A RED TECHNIC választásával olyan átfogó szolgáltatáshoz kap hozzáférést, amely minden szakaszában gondoskodik az Ön igényeiről.  Garantáljuk a támogatást  , ha szükséges, így nyugalmat és magabiztosságot biztosítunk.

KÖNNYŰ HOZZÁFÉRÉS AZ ALKATRÉSZEKHEZ ÉS ALKATRÉSZEKHEZ:  A RED TECHNIC-nek köszönhetően a karbantartás és javítás egyszerűvé és kényelmessé válik. Garantáljuk  az összes alkatrészhez és alkatrészhez való azonnali hozzáférést , kiküszöbölve a szükségtelen késéseket. Nálunk az Ön szerszáma mindig készen áll a használatra.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére
chat